Δράσεις
Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του συλλόγου μας καθώς και αναρτήσεις από τις πιο πρόσφατες από αυτές
Ο Ε.Α.Ο.Σ. Κλειτορίας δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς του ορεινού αθλητισμού. Οι κύριες δράσεις μας αφορούν την διοργάνωση και συμμετοχή σε ορειβατικές πεζοπορίες και αγώνες ορεινού τρεξίματος.
Ορειβασία
Hiking thumbnail
Η ορειβασία είναι μια δραστηριότητα που συνδυάζει την περιπέτεια, την άσκηση και τη φυσιολατρία. Οι ορειβατικές δράσεις μπορούν να περιλαμβάνουν πεζοπορία, ελαφρά αναρρίχηση, χρήση σχοινιών και εξοπλισμού ασφαλείας αναλόγως το επίπεδο δυσκολίας.
Οι ορειβάτες ανταμείβονται με φανταστικά τοπία, συναρπαστικές προκλήσεις και την σύνδεση με την φυσική τους πλευρά. Η ορειβασία είναι μια μοναδική εμπειρία που ενδυναμώνει το σώμα, πνεύμα και συνδέει τον άνθρωπο με τη φύση.
Ορεινό Τρέξιμο
Mountain running thumbnail
Το ορεινό τρέξιμο είναι ένα δυναμικό άθλημα που συνδυάζει την αγάπη για το τρέξιμο και την ανακάλυψη των ορεινών περιοχών. Οι δρομείς αντιμετωπίζουν προκλήσεις όπως αντίξοες καιρικές συνθήκες, μεγάλες υψομετρικές διαφορές και δυσβατα μονοπάτια.
Το ορεινό τρέξιμο ενισχύει τη φυσική κατάσταση, την αντοχή και τις ευρύτερες ορειβατικές ικανότητες των δρομέων. Οι εκπληκτικές πανοραμικές διαδρομές, η συνδεση με την ομορφιά του δάσους και του βουνού δίνουν ενέργεια στους δρομείς να ξεπεράσουν τα όριά τους και να φτάσουν τους στόχους τους.
Πρόσφατες Δράσεις
14/5/2023
Κατάβαση Βουραϊκού
17/4/2023
Τρέχουμε όλοι για τον Αρχαίο Κλείτορα: 2ος "Κλεόμαντις ο Κλειτόριος"